Eerste meters

20190406_082347

​Het is even stil geweest op de website en sociale media maar we hebben zeker niet stil gezeten. In februari en maart zijn we druk bezig geweest met sponsor werving. Toen we dat rond hadden, hebben we bij Damen Motorkleding weer een nieuw motorpak aan laten meten. Uiteraard mochten nieuwe handschoenen en laarzen niet ontbreken. Met een nieuwe helm van Shoei is de nieuwe uitrusting compleet. De website is ook weer helemaal up-to-date, we hebben een aantal foto's veranderd en de nieuwe sponsoren staan er ook allemaal op ! 

Nog minder dan 1 week en dan zullen we afreizen naar Croix en Ternois in Frankrijk voor de eerste wedstrijd van het seizoen 2019. Samen met Rob van Dijck van RD Suspension hebben we afgelopen maandag de eerste meters van 2019 gemaakt. Aanstaande maandag gaan we weer samen op pad , ditmaal richting het circuit van Mettet om de motor tip top te krijgen. 

In 2 regionale weekbladen , De Hilverbode en Het Weekjournaal staat deze week een artikel in over mij , geschreven door Rens van Ginneken. Hopelijk is er voor Rens vaak aanleiding om door het seizoen heen vaak over de wedstrijden te schrijven. 

Volg ons op social media!

Contact

Stichting Bakkers Race-support
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK-nummer: 71046895

Copyright © Niek van den Broek Racing | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites